onsdag 8. februar 2017

Sukkerpåvirkede asylopphold og loddne hjemmealenefester.
Monsterfamilien var asylsøkere i helgen som var, og søkte om et midlertidig opphold i Danmark. Greit å komme seg litt unna krigssonen som Monsterheimen til tider kan være. 

Katter og hybelkaniner hadde visst hjemme-alenefest! Det var en nervepirrende opplevelse å se hvilken tilstand Monsterheimen var i da vi kom hjem. Jeg lurte veldig på om lageret mitt av håndgranater fortsatt eksisterte. Og fantes det en dråpe alkohol igjen i huset? Var det noe mat igjen? Hadde kattene latt seg forføre av hybelkaninenes kaninerings-tendenser?? Kattene er heldigvis steriliserte, begge to! Må innrømme at det avkommet der ville jeg ikke møtt! O.O Men det kunne jo hende at kattene bare lå bastet og bundet under vasken på badet. Eller at vi kunne finne restene av et bål i stua, sammen med halsbåndet til Isis, noen beinrester og en og annen pelsdott.. 

Gjorde heldigvis ikke det. Det lå demonterte hybelkaniner rundt om på gulvet. Flinke pusene det!!

o-o-o-o-o

Hva gjør man ikke for barna sine? Det var korpseminar for Monsterbarnet i helgen. Det var ørt og førti norske korps der! Bortimot 600 musikere, smått og stort. Og alle dem samlet på ett sted. Kanskje det var greit det, eller? ER fortsatt temmelig t(r)ommelomsk i hodet, tre dager etterpå. Det ringler i knollen av klarinett-skvik og annet skvæk. Messing-instrumenter lager i grunnen sykt mye lyd! Det å sitte i en sal og høre på aspiranter som øver, er nok ørlite grann slitsomt.. Men de skal ha det at de ble bedre etter hvert som dagen gikk. Monsterbarnet var i et annet rom sammen med ca 60 andre trommiser. Så det var nok greit å sitte med aspirantene allikevel? Hmmm. Egentlig ikke..

Man glemmer hvor mye aktivitet og lyd barn og ungdom kan lage. Utenom øvelsene altså. Det var lek og styr fra første moment. Og legg til at det var omtrent fri tilgang på godterier og brus.. Det var helt vilt! Men det skal de ha, at de var flinke til å inkludere hverandre. Og vi voksne fikk også ordnet og spilt litt. Så nå har jeg en gang for alle fått stempelet ond! Barna omtrent sloss for IKKE å sitte ved siden av meg når vi spilte UNO.. Skjønner ikke det. Mohahahaha!!!! Så jeg får vel si at helgen var vellykket..

o-o-o-o-o

Note to self; IKKE sitt i bil med Svensken etter han har spist danske frikadeller …

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar