onsdag 21. desember 2016

Rydding eller ikke rydding, er det et spørsmål? Fortsatt advent i Monsterheimen.Hmmm. Tar en titt rundt meg her jeg sitter i sofaen. Sjokk og granater!! Her er det noe som ikke stemmer! Det ligner nesten et ordentlig hjem! Nesten. Det har faktisk blitt gjort noen juleforberedelser her i huset. Ikke kjempe mye, men noe.. Vinduene er vasket, yay! Og det trengtes! Har fått tørket av de verste flatene ellers rundt om. Vi (les: Svensken) har satt opp nye skap under TV’n, så det ser greit ut der. Bortsett fra alle tingene som ligger oppå.. Når jeg ser nøyere etter, så ligger det i grunnen småting og skraper overalt. Det er vel ikke helt Monsterheimen om det ikke gjør det.. Men det er nesten ordentlig her. Med stor trykk på nesten.. Lurer på hvor lenge det kommer til å vare? Nuh vel, jeg får nyte det mens jeg kan. 

Formen og helsa er skit for tiden. Frustrerende når det er så mye jeg har lyst til å få gjort. Men tilværelsen går sin skjeve gang den. Om jeg får ryddet huset ferdig til jul, eller ikke. Jeg får trøste meg med at det ser bedre ut her enn på lenge. Og uansett så er det vel viktigere ting her i livet enn et superstrøkent hus. Håper jeg.

Burde vel egentlig bakt litt til. Har laget tre slag i år, og dett var dett. Pepperkaker (deigen fra IKEA er super!), sjokoladepinner og de årlige vepsebolene. Regnes det å lage Delfia kake som baking? For da har jeg laget fire! Jeg er egentlig ikke så veldig glad i å bake. Ikke er jeg så flink til det heller. Det er alltid et eller annet som går galt. Eller noe jeg har glemt å ha i. Det er en god grunn til at jeg ikke baker boller, for eksempel. For det blir ikke boller, men våpen!! Men noen flere julekakegreier bør jeg vel ha i huset. Kanskje jeg bare skal sjokoladerulle noen hybelkaniner i stedet for å bake? Jeg er redd det ikke blir den enkleste jobben, for de spreller så fælt! Men man får i alle fall fylt kakeboksene i en fei! Så jeg får hive meg rundt. Må grave fram slegga som ligger og skraper et eller annet sted i huset. 

Hysj. Aim gåing to hunting noen rabbitser!

2 kommentarer:

  1. Hei på deg i innspurten! Herlighet så lurt å rulle hybelkaniner i sjokolade. Den hadde jeg sansen for! Ha en vakker dag med ditt. Jul blir det uansett hva vi gjør vet du! :)

    SvarSlett